top of page

Hoe werkt het theorie examen?

Nieuwsgierig naar hoe het theorie examen werkt? Bekijk de video!

Rijschool Om de Linde biedt je voor het theorie-examen ook een opleiding op maat aan. Bij Rijschool Om de Linde kun je op verschillende manieren leren voor je theorie. Zo weet je dus altijd dat je goed voorbereid naar het examen gaat op de manier die het best bij jou past.

Online
Leer je graag achter de computer of zit je vaak achter je tablet of smartphone. Dan is online theorie leren de manier voor jou om je voor te bereiden op je theorie-examen. iTheorie is een complete theorie opleiding en bestaat uit een compleet digitaal theorieboek, met maar liefst 50 theorie-examens, lesfilms over gevaarherkenning en instructiefilms voor de praktijkles. Rijschool Om de Linde is een officieel iTheorie verkooppunt. Koop je jouw inlogcode bij Rijschool Om de Linde dan krijg je €10,- korting op de reguliere prijs van €69,-


Boek
Geef jij de voorkeur aan het oude, maar vertrouwde theorieboek dan kun je deze uiteraard bestellen via Rijschool Om de Linde. Het theorieboek is compleet, actueel en behandelt alle CBR examenonderwerpen.

Voor prijzen klik hier. Voor overige vragen kunt u contact opnemen met Rijschool Om de Linde.

 

bottom of page