top of page

Bij wie stap je in de auto?

Welkom op de website van Rijschool Om de Linde. Ik zal mezelf eerst voorstellen. Mijn naam is Marcel Warringa, ben geboren in 1982 te Eindhoven en ik ben eigenaar en tevens rij-instructeur van Rijschool Om de Linde. Ik ben getrouwd en woon samen met mijn vrouw en 3 kinderen.

Na mijn opleiding ''Internationaal ondernemer groothandel'' van het ROC te Eindhoven heb ik gewerkt op verschillende sales afdelingen van grote en middelgrote bedrijven. Na 10 jaar werken bij deze bedrijven miste ik het gevoel van betekenis. Naast winst maken voor mijn werkgever wilde ik ook dat mijn werk betekenis zou hebben! Ik wilde meer gaan werken met de mens centraal. Naast mijn gevoel van betekenis, heb ik ook altijd de droom gehad om voor mezelf te beginnen.

De keuze voor een rijschool is begonnen toen mijn vrouw haar rijbewijs ging halen en wij samen in mijn eerste auto gingen oefenen, op een zandweg vlak bij haar ouderlijk huis te Nuenen. Dit was zo leuk om te doen dat ik toen zei: ''Als ik ooit iets anders ga doen, dan word ik rij-instructeur''. Toen onze eerste zoon was geboren en zag hoe hard mensen rijden in een woonwijk met spelende kinderen, hoe asociaal mensen in het verkeer tegen elkaar doen en hoe overmoedige beginnende bestuurders zijn, dacht ik:'' hier moet ik iets mee gaan doen''.

 

Mijn doelstelling is: ''het voor CBR-kandidaten verzorgen van rijopleiding die naast het aanleren van kennis, vaardigheden en inzicht, tevens accent legt op de vorming tot bewuste, veilige en verantwoordelijke verkeersdeelnemers.''

 

Ik ben mezelf uiteindelijk gaan verdiepen in dit vak en toen besloten te starten met de opleiding tot rij-instructeur om een rijschool te beginnen. Rijschool Om de Linde heeft als doelstelling: ''het voor CBR-kandidaten verzorgen van rijopleiding die naast het aanleren van kennis, vaardigheden en inzicht, tevens accent legt op de vorming tot bewuste, veilige en verantwoordelijke verkeersdeelnemers.'' Om deze doelstelling te behalen werk ik volgens de RIS methode (Rijopleiding In Stappen) waarin ik werk in duidelijke stappen aan een opleiding op maat voor de kandidaat. Na het behalen van het rijbewijs kunt u dus met een gerust hart achter het stuur gaan zitten.

Ik hoop u spoedig te mogen ontvangen in de lesauto voor uw eerste GRATIS proefles bij Rijschool Om de Linde.

Marcel Warringa

AW0A2561.jpg

Voordelen

Rijschool Om de Linde heeft inmiddels al ruim 8 jaar ervaring in het geven van rijles! Het slagingspercentage van de leerlingen heeft hierdoor zijn juiste punt bereikt! En daar mogen we best trots op zijn.

AW0A2580.jpg

Hoe kies je de rijschool die bij je past?

Bij het kiezen van een rijschool heb je veel mogelijkheden. Wat is voor jou de beste autorijschool? Ga je voor een dikke lesauto?  Voor de goedkoopste rijlessen?  Of die instructeur waar je tijdens de proefles zo’n fijne klik mee had?  Wees slim en kies vooral een rijschool die bij JOU past. 

Volg je lessen bij Rijschool om de Linde dan heb je 1 rij-instructeur, de eigenaar Marcel Warringa. Dit biedt continuïteit tijdens de lessen en draagt bij aan een goede band. Een fijne connectie met de instructeur zorgt voor een prettige leeromgeving en zorgt voor stijgende lijn in de voortgang van de lessen.

AW0A2561.jpg

Linde boom

In het dorp waar ik eens woonde stond een Lindeboom die de roem van eeuwen toonde met een metershoge kroon.
 

Reeds de oudsten der Germanen kwamen onder hem bijeen

om het volk tot deugd te manen en men hing er wel eens in.

In mijn jongensjaren hield de boom mij in zijn ban.

Het is moeilijk te verklaren wat zo'n boom betekenen kan.

Kwam het door zijn reuzenomgang of de rimpels in zijn bast?

Of was ik er stiekem bang van dat hij onverklaarbaar was?

Maar helaas, de boom is tot op heden niet meer wat hij is geweest.

Slechts een stronk is nog gebleven van wat bemind werd en gevreesd.

Eeuwen was de boom een baken in de oceaan der tijd.

Door dit vers voor hem te maken werd zijn ondergang een feit.

Rijschool om de Linde is heden ten dagen nog steeds een baken voor cursisten in rijlesland en koerst iedere dag veilig om de linde boom heen om hen aan het zo gewilde rijbewijs te helpen.

download.jpg
bottom of page